Kalvetatar

En meget enkel REN ret jeg elsker at spise i de varme sommermåneder. Det rå kalvekød, med intense søde rødbedeløg og den kraftfulde svampemayo er bare en herlig spise.
Rødbedeløg
- 4 skalotteløg
- LAGE:
- 100 ml. rødbedesaft
- 100 ml. eddike
- 100 g. rørsukker
- Salt og peber
- 2 g. stjerneanis
Kog lage op og kog løg med i yderlige 3-4 minutter – er bedst efter en uge i sylteglas
Vagtelæg
Kog i 2m. 23 sek. og læg dem derefter direkte i isvand
Svampemayo
- 1 æggeblomme
- 300 ml. svampeolie
- ½ tsk. Dijon
- ½ tsk. Sherryeddieke
- Salt og peber
Pisk blommer hvide med lidt salt. Tilsæt forsigtigt olie i lind stråle til (mayokonsistens). Smag til med øvrige ingredienser.