10. marts 2013

Kalvetatar

tatar

En meget enkel REN ret jeg elsker at spise i de varme sommermåneder. Det rå kalvekød, med intense søde rødbedeløg og den kraftfulde svampemayo er bare en herlig spise.

Rødbedeløg

  • 4 skalotteløg
  • LAGE:
  • 100 ml. rødbedesaft
  • 100 ml. eddike
  • 100 g. rørsukker
  • Salt og peber
  • 2 g. stjerneanis

Kog lage op og kog løg med i yderlige 3-4 minutter – er bedst efter en uge i sylteglas

Vagtelæg

Kog i 2m. 23 sek. og læg dem derefter direkte i isvand

Svampemayo

  • 1 æggeblomme
  • 300 ml. svampeolie
  • ½ tsk. Dijon
  • ½ tsk. Sherryeddieke
  • Salt og peber

Pisk blommer hvide med lidt salt. Tilsæt forsigtigt olie i lind stråle til (mayokonsistens). Smag til med øvrige ingredienser.