VIS MENU

SÆSON,
GODT SELSKAB OG
FÆLLES MADGLÆDE

MENUER

3 forårsretter

  • Stenbiderrogn
    rygeost, radiser, karse
  • Dansk kylling danoise
    rabarber, estragoncreme og knuste kartofler
  • Rabarbermazarin
    lakrids creme anglaise og kandiserede hasselnødder

5 forårsretter

  • Stenbiderrogn
    rygeost, radiser og karse
  • Røget laks & asparges
    smilende æg og ristet kernebrød
  • Dansk kylling danoise
    rabarber, estragoncreme og knuste kartofler
  • Gedeost med havtornrelish
    timianscones
  • Rabarbermazarin
    lakrids creme anglaise og kandiserede hasselnødder

3 sommerretter

  • Let salat af oksehøjreb
    brøndkarse, jordbær og trøffelmayo
  • Bagt torsk med jomfruhummercreme med anis
    nye kartofler, ærter og grillet spidskål
  • Danske bær vaniljefromage

5 sommerretter

  • Let salat af oksehøjreb
    brøndkarse, jordbær og trøffelmayo
  • Herbst og Harlfeldts Gazpacho
    crouton og fåreost
  • Bagt torsk med jomfruhummercreme med anis
    nye kartofler, ærter og grillet spidskål
  • Hyldeblomstsne
    nougatcreme og skovsyre
  • Danske bær
    vaniljefromage

3 efterårsretter

  • Gravad dansk okselår og Gammelknas (24 mdr. ost)
    hjertesalat, havtorn og syltede svampe
  • Variation af lam
    blød polenta, savoykål og salsa verde
  • Blød æblekage bagt med farin
    råcreme med kanel

5 efterårsretter

  • Gravad dansk okselår og Gammelknas (24 mdr. ost)
    hjertesalat, havtorn og syltede svampe
  • Efterårsbouillon
    røget flæsk og danske rødder
  • Variation af lam
    blød polenta, savoykål og salsa verde
  • Røget brie med syltet pære i hyldebær
    hørfrøknækbrød
  • Blød æblekage bagt med farin
    råcreme med kanel

3 vinterretter

  • Ceviche af rødspætte
    sprødt kål og syrnet fløde
  • Sprød rullesteg
    rødkål, pastinak pure og julesauce
  • Kirsebærtærte
    Amerettoparfait og brændte mandler

5 vinterretter

  • Ceviche af rødspætte
    sprødt kål og syrnet fløde
  • Gravad andebryst i enebær
    solbærchutney og syltede selleri i gin
  • Sprød rullesteg
    rødkål, pastinak pure og julesauce
  • Blå kornblomst
    valnøddebrød og figenmarmelade
  • Kirsebærtærte
    Amerettoparfait og brændte mandler

 

HAPSERE

  • Fiskedelle
    gulerodsremo
  • Sashimi af tun
    tangsalat
  • Ceviche af torsk
    mango og chili
  • Røget torskerogn
    dildmayo og syltet gulerod
  • Krabbesalat
    crostini og aioli
  • Agurk
    fjordrejer og pebercreme
  • Lakserilette
    marineret agurk og solsikkecrouton
  • Rørt kalvetatar
    ristet rugbrød og trøffelmayo
  • Marrokanske lammedeller
    citrusyoghurt
  • Koriandergravad okselår
    syltede rødder
  • Roastbeef
    svamperemo og syltet selleri
  • Glaseret rødbede
    gedeost og ristet chilivalnød
  • Spinattærte
    friskost og oregano
  • Kartoffelmad
    purløgsmayo og sprød dansk skinke
  • Fennikelsalami
    fennikelrelish
  • Bresaola
    vild brøndkarse og Gammelknas (24 mdr. lagret ost)
  • Pecorino
    syltet ananas
  • Grüyere-toast
    rørt sennep og dehydreret tomat
  • Andeleverpate
    fuldkornstoast og kirsebærjam
  • Kartoffelsuppe (kold eller varm)
    trøffel og purløg
  • Miniboller i karry
    nordafrikansk krydret mango
  • Klassisk vitello tonnato
    sprøde kapers
  • Røget skinke
    vandmelon og mascarpone
  • Blå kornblomst (ost)
    syltede svesker
  • Foie Gras-terrin (tillæg 25 kr.)
    vaniljeæbler og sprødt kernebrød
  • Forårsruller med porrer
    Herbst og Harlfeldts chilisauce
  • Sønderjysk æggekage
    røget flæsk og kartofler
  • Tomat tarte tatin
    gedeost og basilikum
  • Radiser og Asparges
    luftig rygeost og maltcrumble
  • Kartoffeltærte
    ramsløg og vesterhavsost
  • Hønsesalat
    sprødt maltrugbrød og syltet asparges
  • Svineskankterrin
    stikkelsbær og kørvel
  • Flæskesvær
    røget salt og urtemayo
  • Skagenskinke
    fattigmands asparges og brændt hvidløg
  • Oksepølse
    sennepssyltet grønt
  • Kokosmakron
    appelsiner og vanilje
  • Bananmuffin
    bitter chokolade og valnød
  • Mazarin
    hindbær og lakrids
  • Biscotti
    pistacie og jordbær
  • Pund til pund æblekage
    kanelcreme
  • Chokoladekage
    chokolademousse
  • Lavendelpanacotta
    syltede bær
  • Chokoladetrøffelkage
    violcreme
  • Gulerodskage
    appelsinrørt friskost

 

BUFFETER

Forårsbuffet

  • Stenbiderrogn
    sommersalat
  • Aspargessalat
    kamut og ramsløg
  • Peberagurker
    hytteost
  • Helstegt kylling
    honning og timian
  • Let braiseret kalvebryst
    i egen sauce
  • Gode oste
    rabarberjam
  • Rabarbermazarin
    lakridscreme

 

Sommerbuffet

  • Salat af nye kartofler
    maltcrust og let estragoncreme
  • Jordbær
    lagret Balsamico og friskost
  • Spidskål med spæde skud
    sennepsvinaigrette
  • Bagt laks
    danske tomater
  • Kalvesteg
    Smør og timian
  • Gode oste
    syltede ferskner
  • Hindbærcheesecake

 

Efterårsbuffet

  • Salat af rødbeder i solbærjuice
    ristede valnødder
  • Bagte gulerødder
    smag af Nordindien
  • Slaw på efterårskål
    syrnet fløde og sennep
  • Bagt torsk
    estragonrasp
  • Lammekølle
    salvie og citroner
  • Gode oste
    Herbst & Harlfeldts chutney
  • Pærecrumble
    Baileycreme

 

Vinterbuffet

  • Den bedste grønkålssalat
    Blå kornblomst og valnødder
  • Bagt selleri
    olivenolie og rosmarin
  • Pastinakgratin
    baconcrumble
  • Bagt torsk på ben
    brunet smør og hvidløg
  • Grisesteg
    fennikelfrø og røget spæk
  • Gode oste
    syltede svesker i Limfjordsporter
  • Æblekage
    farin og kanel

Skriv endelig til os på info@hh-mad.dk hvis du har andre ønsker.

Se vores madfilm
Luk