MENUER
3 forårsretter
- Stenbiderrogn
rygeost, radiser, karse - Dansk kylling danoise
rabarber, estragoncreme og knuste kartofler - Rabarbermazarin
lakrids creme anglaise og kandiserede hasselnødder
5 forårsretter
- Stenbiderrogn
rygeost, radiser og karse - Røget laks & asparges
smilende æg og ristet kernebrød - Dansk kylling danoise
rabarber, estragoncreme og knuste kartofler - Gedeost med havtornrelish
timianscones - Rabarbermazarin
lakrids creme anglaise og kandiserede hasselnødder
3 sommerretter
- Let salat af oksehøjreb
brøndkarse, jordbær og trøffelmayo - Bagt torsk med jomfruhummercreme med anis
nye kartofler, ærter og grillet spidskål - Danske bær vaniljefromage
5 sommerretter
- Let salat af oksehøjreb
brøndkarse, jordbær og trøffelmayo - Herbst og Harlfeldts Gazpacho
crouton og fåreost - Bagt torsk med jomfruhummercreme med anis
nye kartofler, ærter og grillet spidskål - Hyldeblomstsne
nougatcreme og skovsyre - Danske bær
vaniljefromage
3 efterårsretter
- Gravad dansk okselår og Gammelknas (24 mdr. ost)
hjertesalat, havtorn og syltede svampe - Variation af lam
blød polenta, savoykål og salsa verde - Blød æblekage bagt med farin
råcreme med kanel
5 efterårsretter
- Gravad dansk okselår og Gammelknas (24 mdr. ost)
hjertesalat, havtorn og syltede svampe - Efterårsbouillon
røget flæsk og danske rødder - Variation af lam
blød polenta, savoykål og salsa verde - Røget brie med syltet pære i hyldebær
hørfrøknækbrød - Blød æblekage bagt med farin
råcreme med kanel
3 vinterretter
- Ceviche af rødspætte
sprødt kål og syrnet fløde - Sprød rullesteg
rødkål, pastinak pure og julesauce - Kirsebærtærte
Amerettoparfait og brændte mandler
5 vinterretter
- Ceviche af rødspætte
sprødt kål og syrnet fløde - Gravad andebryst i enebær
solbærchutney og syltede selleri i gin - Sprød rullesteg
rødkål, pastinak pure og julesauce - Blå kornblomst
valnøddebrød og figenmarmelade - Kirsebærtærte
Amerettoparfait og brændte mandler
HAPSERE
- Fiskedelle
gulerodsremo - Sashimi af tun
tangsalat - Ceviche af torsk
mango og chili - Røget torskerogn
dildmayo og syltet gulerod - Krabbesalat
crostini og aioli - Agurk
fjordrejer og pebercreme - Lakserilette
marineret agurk og solsikkecrouton - Rørt kalvetatar
ristet rugbrød og trøffelmayo - Marrokanske lammedeller
citrusyoghurt - Koriandergravad okselår
syltede rødder - Roastbeef
svamperemo og syltet selleri - Glaseret rødbede
gedeost og ristet chilivalnød - Spinattærte
friskost og oregano - Kartoffelmad
purløgsmayo og sprød dansk skinke - Fennikelsalami
fennikelrelish - Bresaola
vild brøndkarse og Gammelknas (24 mdr. lagret ost) - Pecorino
syltet ananas - Grüyere-toast
rørt sennep og dehydreret tomat - Andeleverpate
fuldkornstoast og kirsebærjam - Kartoffelsuppe (kold eller varm)
trøffel og purløg - Miniboller i karry
nordafrikansk krydret mango - Klassisk vitello tonnato
sprøde kapers - Røget skinke
vandmelon og mascarpone - Blå kornblomst (ost)
syltede svesker - Foie Gras-terrin (tillæg 25 kr.)
vaniljeæbler og sprødt kernebrød - Forårsruller med porrer
Herbst og Harlfeldts chilisauce - Sønderjysk æggekage
røget flæsk og kartofler - Tomat tarte tatin
gedeost og basilikum - Radiser og Asparges
luftig rygeost og maltcrumble - Kartoffeltærte
ramsløg og vesterhavsost - Hønsesalat
sprødt maltrugbrød og syltet asparges - Svineskankterrin
stikkelsbær og kørvel - Flæskesvær
røget salt og urtemayo - Skagenskinke
fattigmands asparges og brændt hvidløg - Oksepølse
sennepssyltet grønt - Kokosmakron
appelsiner og vanilje - Bananmuffin
bitter chokolade og valnød - Mazarin
hindbær og lakrids - Biscotti
pistacie og jordbær - Pund til pund æblekage
kanelcreme - Chokoladekage
chokolademousse - Lavendelpanacotta
syltede bær - Chokoladetrøffelkage
violcreme - Gulerodskage
appelsinrørt friskost
BUFFETER
Forårsbuffet
- Stenbiderrogn
sommersalat - Aspargessalat
kamut og ramsløg - Peberagurker
hytteost - Helstegt kylling
honning og timian - Let braiseret kalvebryst
i egen sauce - Gode oste
rabarberjam - Rabarbermazarin
lakridscreme
Sommerbuffet
- Salat af nye kartofler
maltcrust og let estragoncreme - Jordbær
lagret Balsamico og friskost - Spidskål med spæde skud
sennepsvinaigrette - Bagt laks
danske tomater - Kalvesteg
Smør og timian - Gode oste
syltede ferskner - Hindbærcheesecake
Efterårsbuffet
- Salat af rødbeder i solbærjuice
ristede valnødder - Bagte gulerødder
smag af Nordindien - Slaw på efterårskål
syrnet fløde og sennep - Bagt torsk
estragonrasp - Lammekølle
salvie og citroner - Gode oste
Herbst & Harlfeldts chutney - Pærecrumble
Baileycreme
Vinterbuffet
- Den bedste grønkålssalat
Blå kornblomst og valnødder - Bagt selleri
olivenolie og rosmarin - Pastinakgratin
baconcrumble - Bagt torsk på ben
brunet smør og hvidløg - Grisesteg
fennikelfrø og røget spæk - Gode oste
syltede svesker i Limfjordsporter - Æblekage
farin og kanel
—
Skriv endelig til os på info@hh-mad.dk hvis du har andre ønsker.